Valitse sivu

Työssäsi vastaat FinFami-järjestön yhdistys- ja tietohallinnon rakentamisesta ja kehittämisestä sekä jäsenyhdistyksille suunnattujen tukipalveluiden toteuttamisesta yhdessä vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan ja aluetyön asiantuntijan kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat

  • laaja-alaiset yhdistyshallinnon asiantuntija- ja kehittämistehtävät
  • järjestön yhteisen laatujärjestelmän kehittäminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa
  • tietohallinnon ja digitaalisten palveluiden ylläpito- ja kehittämistyö yhteistyössä IT-kumppaneiden kanssa sekä IT-palvelukumppanuuksien hallinta
  • tiedolla johtamisen sekä seuranta- ja raportointityön kehittäminen yhdessä jäsenyhdistysten kanssa
  • STEA-rahoitukseen liittyvä raportointi ja hakemustyö

 Olet tehtävään sopiva, jos

  • sinulla on yhdistys- ja taloushallinnon osaamista
  • sinulla on kykyä ennakoivaan ja strategiseen ajatteluun
  • sinulla on ymmärrystä siitä, miten tietohallinto ja digitalisaatio kytkeytyvät toiminnan ja hallinnon prosesseihin
  • motivoidut muutoksesta ja muutoksen edistämisestä

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai erittäin vankkaa työn kautta hankittua osaamista.

Työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan, ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään valtakunnallisesti ja FinFamissa on käytössä laaja etätyön mahdollisuus.  Tehtävään liittyvä palkkaus pohjautuu sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmään 6.

Hakuaika päättyy 17.3.22. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme haussa heti sopivaan hakijan löydyttyä. Hakemus palkkatoivomuksineen ja cv toimitetaan osoitteeseen [email protected].

Mikäli haluat lisätietoja avoimesta paikasta, niin olethan yhteydessä vs. toiminnanjohtaja [email protected]  tai puhelimitse  045 800 4903 pe 25.2. klo 9-10, ti 1.3. klo 10-11, ke 9.3. klo 12-13.

Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami on mielenterveyskuntoutujien omaisten valtakunnallinen edunvalvoja ja omaistyön asiantuntijaorganisaatio. Keskusliitto tukee toiminnallaan mielenterveyskuntoutujien omaisten yhdistyksiä (18 kpl) ja toimii niiden keskusjärjestönä. Lisätietoa Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFamista osoitteesta www.finfami.fi

Pin It on Pinterest