Valitse sivu

Tule mukaan kehittämään FinFami-järjestön valtakunnallista vapaaehtoistoimintaa. Pääset edistämään mielenterveysomaisten ja vapaaehtoisten hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamista.

Vapaaehtoistyön asiantuntijan tehtävä avataan uudelleen hakuun ja aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Vapaaehtoistyön asiantuntijan tehtävänkuva sisältää valtakunnallisen mielenterveysomaistyön vapaaehtoistoiminnan kehittämistä, koordinointia, raportointia, arviointia ja verkostotyötä. Tuet ja kehität vapaaehtoistoimintaa yhteistyössä FinFamin jäsenyhdistysten (18 kpl) ja verkostojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Oma-aloitteista, innovatiivista ja joustavaa työotetta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
 • Kokemusta fasilitoinnista ja toiminnan koordinoinnista
 • Valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön

Katsomme eduksi:

 • Ymmärryksen positiivisesta mielenterveydestä
 • Vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tuntemuksen
 • Palvelumuotoilun osaamisen

  Työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä 1.4.2022 tai sopimuksen mukaan, ja tehtävä on määräaikainen 31.12.2023. Työtä tehdään valtakunnallisesti ja FinFamissa on käytössä laaja etätyön mahdollisuus.  Tehtävään liittyvä palkkaus pohjautuu sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmään 6.

  Hakuaika päättyy 17.3.22. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme haussa heti sopivaan hakijan löydyttyä. Hakemus palkkatoivomuksineen ja cv toimitetaan osoitteeseen [email protected].

  Mikäli haluat lisätietoja avoimesta paikasta, niin olethan yhteydessä vs. toiminnanjohtaja [email protected]  tai puhelimitse 045 800 4903 pe 25.2. klo 9–10, ti 1.3. klo 10-11, ke 9.3. klo 12-13.

  Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami on mielenterveyskuntoutujien omaisten valtakunnallinen edunvalvoja ja omaistyön asiantuntijaorganisaatio. Keskusliitto tukee toiminnallaan mielenterveyskuntoutujien omaisten yhdistyksiä (18 kpl) ja toimii niiden keskusjärjestönä. Lisätietoa Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFamista osoitteesta www.finfami.fi

  Pin It on Pinterest