Nuorisotyötä ympäri Suomen

FinFami tarjoaa tukea lapsille ja nuorille alueyhdistyksissään ympäri Suomen. Alta löydät tietoa meneillään olevista projekteista. Voit olla myös suoraan yhteydessä oman alueesi omaisyhdistykseen.

Space! Tilaa ehkäisevään nuorten mielenterveystyöhön

Space! -projektin tavoite on kehittää matalan kynnyksen palvelua nuorille, joiden perheenjäsen, ystävä tai läheinen on sairastunut psyykkisesti, ja joiden kohdalla näin ollen hyvinvoinnin riskit ovat kohonneet. Palvelu suunnataan 16-29 -vuotiaille opiskelijoille. Toimintaa Uusimaan alueella. Tutustu projektin täällä.

Moip!

Projektin tavoitteena on, että nuoret aikuiset mielenterveysomaiset luovat yhdessä elämänkokemuksesta oppimista, kehittävät vertaistuellisia toimintatapoja, jotka samalla kehittävät projektilaisten yhteisöllisyyttä ja osallisuutta. Hanke on suunnattu 16-29-vuotiaille mielenterveys- ja päihdeomaisille. Toimintaa Varsinais-Suomen alueella. Tutustu projektiin täällä.

Yhdessä enemmän / Mera tillsammans

Tukea 13-29-vuotiaille nuorille jotka tuntevat itsensä yksinäiseksi, joilla on ongelmia kotona tai joilla joku perheessä kärsii mielenterveysongelmista. Toimintaa Vaasan alueella. Tutustu projektiin täällä.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone