7.3.2018

FinFami etsii uusia vapaaehtoisia Rovaniemellä

FinFami järjestää uusien illan maanantaina 19.3. klo 17.30 alkaen. Ilta pidetään Rovaniemen Järjestötalolla (Kansankatu 8, kokoushuone Klubi). Uusien ilta on avoin kaikille kiinnostuneille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki omaiset ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Illan aikana pääset tapaamaan vertaisia ja suunnittelemaan, miten sinä voisit olla mukana mahdollistamassa toiminnan käynnistämistä Rovaniemelle. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua tai valmistautua etukäteen, tuot vain itsesi paikalle. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

FinFami on mukana myös 20.3. järjestettävillä Järjestömessuilla Lapin ammattikorkeakoululla klo 9–13.

Joka toinen suomalainen sairastuu jossain elämänsä vaiheessa mielenterveyden häiriöihin. Sairastuminen koskettaa myös heidän läheisiään ja perhettään. FinFami on järjestö, joka tarjoaa tietoa, tukea ja vertaisyhteisön kaikille omaisille, joiden läheinen on psyykkisesti sairastunut.

FinFamissa pääset tekemään tärkeää työtä, jolla on merkitystä ja joka tuottaa iloa myös sinulle itsellesi. FinFamissa jokainen vapaaehtoinen voi osallistua oman kiinnostuksensa ja käytössä olevan ajan mukaan. Sinä voit vapaaehtoisena auttaa meitä esimerkiksi viestinnässä, tapahtumissa, yhdistyksen pyörittämisessä ja ryhmien ohjaamisessa. Mukana voit olla kertaluonteisesti tai pidemmän aikaa.

Tutkimusten mukaan vapaaehtoistyö lisää hyvinvointia ja onnellisuutta. Vapaaehtoistoiminnalla on siis merkitystä paitsi järjestölle myös vapaaehtoisille itselleen. Vapaaehtoistoiminnasta löytyy iloa ja uusia ystäviä elämään. Me tarjoamme sinulle yhteisön, johon kuulua sekä tukea ja koulutusta vapaaehtoistehtäviin.

Löydä oma tapasi auttaa ja tee itsellesi ja muille hyvä mieli. Tule mukaan uusien iltaan tai ota yhteyttä!

Lisätietoja:

Arto Bäckström
asiantuntija, yhdistyshallinto
p. 045 642 8510 tai arto.backstrom(at)finfami.fi

Vaula Ollonen
asiantuntija, vapaaehtois- ja omaistoiminta
p. 040 027 4624  tai vaula.ollonen(at)finfami.fi

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone