Valitse sivu

FinFamin asiantuntijaverkostot

Verkostot tarjoavat osallistujilleen kanavan tiedon jakamiseen sekä oman ja koko järjestön osaamisen kehittämiseen.

Olemme elinvoimainen järjestö, koska yhdessä olemme enemmän. Siksi FinFamissa panostetaan koko järjestön yhteiseen tekemiseen ja toiminnan kehittämiseen. FinFamin työntekijöille suunnatut valtakunnalliset asiantuntijaverkostot vastaavat juuri tähän tarkoitukseen.

FinFamin sisäisten verkostojen tehtävänä on edistää toiminnan laadun ja toimintamuotojen kehittymistä sekä toimia strategiatyön työkaluina​. Tavoitteena on edistää järjestön sisäistä integraatiota​ sekä vahvistaa järjestön osaamista ja tasoittaa järjestön sisäisiä osaamiseroja​.

Verkostot tarjoavat osallistujilleen kanavan tiedon jakamiseen sekä oman ja koko järjestön osaamisen kehittämiseen. Yhdessä tekemällä saamme asioita aikaan tehokkaammin, laajemmin ja vaikuttavammin. Tarkoituksena on, että jokaiselle työntekijälle löytyisi vähintään yksi sopiva verkosto. Tarvittaessa ja halutessaan on mahdollista osallistua useamman verkoston toimintaan, ja toiminnanjohtajaverkostoa lukuunottamatta verkostot ovat avoimia kaikille.

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa verkostoa? Pitäisikö mielestäsi perustaa jokin uusi verkosto? Ole rohkeasti yhteydessä!

Ota yhteyttä

Laura Suominen
Laura Suominen

Asiantuntija, aluetyö

Asiantuntijaverkostot

Viestijäverkosto

Viestijäverkostoon voivat liittyä kaikki, joiden vastuulla on yhdistyksen viestintään liittyviä asioita. Verkosto koordinoi viestinnän toteuttamista, kehittämistä ja arviointia valtakunnallisesti ja paikallisyhdistysten tarpeisiin vastaten.

Marika Finne
Marika Finne

Asiantuntija, viestintä

p. 045 844 0135
marika.finne
@finfami.fi

Tuki- ja neuvontatyön verkosto

Tuki- ja neuvontatyön verkosto on kaikkien neuvonta- ja ohjaustyötä tekevien FinFamin työntekijöiden kehittäjäryhmä.

 

 

Anne Alakiuttu
Anne Alakiuttu

Projektikoordinaattori, FinFami Uusimaa ry

p. 045 7731 1042
[email protected]

Tilantekijät – nuorisotyön verkosto

Tilantekijät-verkosto on FinFamin nuorisotyötä tekevien ammattilaisten yhteinen kehittäjäverkosto.

 

 

Jan-Eerik Leppänen
Jan-Eerik Leppänen

Asiantuntija, järjestöhallinto

Digiverkosto

Digiverkostossa koordinoidaan tietojärjestelmien ja verkkopohjaisen toiminnan kehittämistä. Verkosto sopii kaikille, jotka yhdistyksissä vastaavat verkkotoiminnasta tai tietohallinnosta.

 

Jan-Eerik Leppänen
Jan-Eerik Leppänen

Asiantuntija, järjestöhallinto

Vapaaehtoistoiminnan verkostot

Vapaaehtoistoiminnan verkostot koostuvat erilaisista vapaaehtoistoimijoista ja vapaaehtoistoiminnan koordinointi- ja kehittämistehtävistä vastaavista työntekijöistä. Verkostoja kootaan eri muodoissa aihepiiri- ja tehtäväkohtaisesti.

Toiminnanjohtajaverkosto

FinFami-yhdistysten johtavat toimihenkilöt pitävät säännöllisesti yhteyttä koko järjestöä koskevien johtamis- ja kehittämiskysymysten tiimoilta.

 

Pia Hytönen
Pia Hytönen

Toiminnanjohtaja (vuorotteluvapaalla 30.6.2022 asti)

Yhteiskehittämisen verkosto

Yhteiskehittämisen verkosto on tarkoitettu toiminnan suunnitteluun ja yhteiseen kehittämiseen pääasiassa yhdistyksille, joissa on 1-3 työntekijää.

Laura Suominen
Laura Suominen

Asiantuntija, aluetyö

Lapsiperhetyön verkosto

Lapsiperhetyön verkosto on tarkoitettu kaikille yhdistysten työntekijöille, jotka joko toteuttavat lapsi- ja/tai perhetyötä, tai haluavat olla mukana kuulemassa mitä verkostossa suunnitellaan.

Laura Suominen
Laura Suominen

Asiantuntija, aluetyö

Pin It on Pinterest