Valitse sivu

FinFamin asiantuntijaverkostot

Verkostot tarjoavat osallistujilleen kanavan tiedon jakamiseen sekä oman ja koko järjestön osaamisen kehittämiseen.

Olemme elinvoimainen järjestö, koska yhdessä olemme enemmän. Siksi FinFamissa panostetaan koko järjestön yhteiseen tekemiseen ja toiminnan kehittämiseen. FinFamin työntekijöille suunnatut valtakunnalliset asiantuntijaverkostot vastaavat juuri tähän tarkoitukseen.

FinFamin sisäisten verkostojen tehtävänä on edistää toiminnan laadun ja toimintamuotojen kehittymistä sekä toimia strategiatyön työkaluina​. Tavoitteena on edistää järjestön sisäistä integraatiota​ sekä vahvistaa järjestön osaamista ja tasoittaa järjestön sisäisiä osaamiseroja​.

Verkostot tarjoavat osallistujilleen kanavan tiedon jakamiseen sekä oman ja koko järjestön osaamisen kehittämiseen. Yhdessä tekemällä saamme asioita aikaan tehokkaammin, laajemmin ja vaikuttavammin. Tarkoituksena on, että jokaiselle työntekijälle löytyisi vähintään yksi sopiva verkosto. Tarvittaessa ja halutessaan on mahdollista osallistua useamman verkoston toimintaan, ja toiminnanjohtajaverkostoa lukuunottamatta verkostot ovat avoimia kaikille.

Etkö löytänyt itsellesi sopivaa verkostoa? Pitäisikö mielestäsi perustaa jokin uusi verkosto? Ole rohkeasti yhteydessä!

Ota yhteyttä

Arto Bäckström
Arto Bäckström

Asiantuntija, yhdistyshallinto

Asiantuntijaverkostot

Viestijäverkosto

Viestijäverkostoon voivat liittyä kaikki, joiden vastuulla on yhdistyksen viestintään liittyviä asioita. Verkosto koordinoi viestinnän toteuttamista, kehittämistä ja arviointia valtakunnallisesti ja paikallisyhdistysten tarpeisiin vastaten.

Marika Finne
Marika Finne

Asiantuntija, viestintä

p. 045 844 0135
marika.finne
@finfami.fi

Tuki- ja neuvontatyön verkosto

Tuki- ja neuvontatyön verkosto on kaikkien neuvonta- ja ohjaustyötä tekevien FinFamin työntekijöiden kehittäjäryhmä.

Anne Alakiuttu
Anne Alakiuttu

Projektikoordinaattori, FinFami Uusimaa ry

p. 045 7731 1042
[email protected]

Lapsi- ja nuorisotyön Tilantekijät-verkosto

Lapsi- ja nuorisotyön Tilantekijät-verkosto on FinFamin nuoriso- ja lapsiperhetyötä tekevien ammattilaisten yhteinen kehittäjäverkosto.

Digiverkosto

Digiverkostossa koordinoidaan tietojärjestelmien ja verkkopohjaisen toiminnan kehittämistä. Verkosto sopii kaikille, jotka yhdistyksissä vastaavat verkkotoiminnasta tai tietohallinnosta.

Arto Bäckström
Arto Bäckström

Asiantuntija, yhdistyshallinto

Vapaaehtoistoiminnan verkostot

Vapaaehtoistoiminnan verkostot koostuvat erilaisista vapaaehtoistoimijoista ja vapaaehtoistoiminnan koordinointi- ja kehittämistehtävistä vastaavista työntekijöistä. Verkostoja kootaan eri muodoissa aihepiiri- ja tehtäväkohtaisesti.

Vaula Ollonen
Vaula Ollonen

Asiantuntija, vapaaehtois- ja omaistoiminnan kehittäminen

p. 040 027 4624
vaula.ollonen
@finfami.fi

Toiminnanjohtajaverkosto

FinFami-yhdistysten johtavat toimihenkilöt pitävät säännöllisesti yhteyttä koko järjestöä koskevien johtamis- ja kehittämiskysymysten tiimoilta.

Pia Hytönen
Pia Hytönen

Toiminnanjohtaja

p. 040 776 5911

[email protected]

Pienten yhdistysten verkosto

Pienten yhdistysten verkosto on tarkoitettu keskinäiseen sparrailuun ja tiedonvaihtoon yhdistyksille, joissa on 1-3 työntekijää.

Jaana Humalto
Jaana Humalto

Asiantuntija, järjestö- ja henkilöstöasiat

p. 045 860 9343
jaana.humalto
@finfami.fi

Pin It on Pinterest