Valitse sivu

Verkko- ja etäryhmät

FinFami-yhdistykset järjestävät erilaisia etänä tai verkossa toteutettavia vertaistukiryhmiä ja muuta ryhmätoimintaa. Tälle sivulle kootaan kaikki verkossa toteutettavat ryhmät, joihin voi osallistua paikkakunnasta riippumatta. Katso lisätiedot ryhmistä kunkin ryhmän omalta lisätietosivulta ja ilmoittaudu mukaan!

Verkkoryhmät

Huolesta huomiseen

Onko läheiselläsi haasteita mielenterveyden tai päihteiden kanssa? Haluaisitko saada vahvistusta omaan hyvinvointiisi ja eväitä oman elämäsi hallintaan?

Täysi-ikäisille tarkoitettu suljettu verkkoryhmä toteutuu Tukinetissä 14.4-5.5. Paikkoja on rajoitetusti. Ryhmään voi osallistua paikkakunnasta riippumatta.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Tilaa ilolle -puolisoryhmä

Tilaa ilolle – ryhmä on tarkoitettu omaisille, joita kuormittaa puolison mielenterveyteen tai päihteiden käyttöön liittyvät haasteet. Ryhmä on teemallinen, voimavarapainotteinen vertaistukiryhmä.

Ryhmä toteutetaan 30.3.-17.4. ja se sisältää koko ajan auki olevan keskusteluseinän ja taustamateriaalien lisäksi 3 ryhmächattia klo 17-19 tiistaisin 31.3., 7.4. ja 14.4.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Omaisten ryhmä facebookissa

Ryhmä on tarkoitettu kaikille mielenterveysomaisille paikkakunnasta riippumatta.

Onko läheiselläsi mielenterveysongelmia? Kaipaatko vertaistukea?

Tule ryhmään keskustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia muiden mielenterveysomaisten kanssa!

Tästä pääset tutustumaan ryhmän sääntöihin ja liittymään ryhmään

Voimia vanhemmuuteen -ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu vanhemmille, joiden n. 13–25 -vuotiaalla nuorella on psyykkistä oireilua ja/tai päihteiden käyttöön liittyviä ongelmia. Ryhmässä on mahdollisuus tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja saada uusia voimavaroja omaan jaksamiseen.

 
Ryhmätapaamiset keskiviikkoisin 15.4., 22.4., 29.4. ja 6.5. klo 17-19
 
Lue lisää ja ilmoittaudu

Avoimet chatit

Avoin chat mielenterveysomaisille

Oireileeko läheisesi psyykkisesti? Kaipaisitko itse tukea omaan tilanteeseesi? Haluaisitko vertaistukea? Chat tarjoaa mahdollisuuden käydä vertaistuellisia keskusteluja muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Chatit toteutuvat joka keskiviikko klo 17-19 ainakin toukokuun loppuun saakka.

Lue lisää ja osallistu

ÖPPEN CHAT FÖR DIG SOM HAR EN NÄRSTÅENDE MED PSYKISK OHÄLSA

Har du en närstående som mår dåligt psykiskt? Saknar du stöd i din roll som anhörig eller vän? Önskar du stöd av andra som befinner sig i en liknande livssituation? Chatten erbjuder möjlighet till kamratstöd.

Chatten förverkligas varje tisdag kl. 17-19 till slutet av maj. 

Läs mer

Instalive nuorille

Kysy Nuorelta -hankkeen Instalivessä keskustellaan mm. hyvää mieltä tukevista valinnoista arjessa. Hyppää mukaan keskusteluun ja pelaamaan.

ti 31.3 ja ti 7.4. klo 15

Liity keskusteluun Instassa

Muut ryhmät

Puhelinryhmät

Puhelinryhmät ovat vertaisryhmiä, joihin osallistutaan kotoa käsin omaan puhelimeen puhuen. Puhelut ovat ryhmäläisille maksuttomia. Ryhmään voi osallistua anonyyminä ja yhteen ryhmään mahtuu viisi henkilöä ohjaajan lisäksi.

Lue lisää ja ilmoittaudu

Pin It on Pinterest