Valitse sivu

Keskitetyt tietojärjestelmäratkaisut

Digiloikassa ei ole kyse pelkistä tietojärjestelmistä, mutta ilmankaan niitä ei voida onnistua.

Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry tarjoaa jäsenyhdistyksilleen erilaisia tietojärjestelmäratkaisuja käyttöön. Lisäksi keskusliitto suosittelee keskittämään verkossa toteutettavaa toimintaa ja viestintää tietyille alustoille. Tälle sivulle on koottu tietoa tarjotuista ja suositelluista alustoista ja digitaalisista ratkaisuista.

Jos yhdistyksesi on kiinnostunut keskusliiton tarjoamista tai suosittelemista ratkaisuista, niin olethan yhteydessä! Mietitään yhdessä, miten juuri teidän yhdistyksenne voisi parhaiten hyödyntää tarjolla olevia työkaluja. Keskusliitto myös mielellään testaa uusia alustoja ja verkkotyökaluja yhdessä jäsenyhdistysten kanssa, joten kaikista kokeiluista otetaan mielellään tietoa vastaan.

Ota yhteyttä

Jan-Eerik Leppänen
Jan-Eerik Leppänen

Asiantuntija, järjestöhallinto

Tietojärjestelmäratkaisut

FinFamin verkkopalvelualusta

FinFami tarjoaa jäsenyhdistyksilleen verkkopalvelualustan, joka sisältää FinFamin graafisen ilmeen mukaisen verkkosivuston ja mahdollisuuden integroida sivustolle erilaisia verkkopalveluita ja verkossa toteutettavaa toimintaa. Keskusliitto tarjoaa sivustolle myös teknisen tuen ja ylläpidon. Alustan käyttöön siirtyminen, asennus ja ylläpito ei maksa yhdistyksille mitään. Alusta on toteutettu WordPress-ohjelmistolla.

 

Kysely- ja tapahtumanhallintatyökalu

FinFami ry tarjoaa maksutta jäsenyhdistystensä käyttöön Webropol-kyselytyökalun, jolla voi kerätä monipuolisesti kyselytietoa lähtien toiminnan palautteista aina vaativampiin kyselytutkimuksiin saakka. Palvelussa on myös oma tapahtumanhallintatyökalu ilmoittautumistietojen hallintaan.

Microsoft Office 365

FinFamin keskusliitto suosittelee kaikkia yhdistyksiä ottamaan käyttöönsä Microsoftin Office 365 -paketin, joka sisältää niin perinteiset toimisto-ohjelmistot kuin tiedonhallintaan ja viestintään liittyvät pilvipohjaiset työkalutkin. Microsoft tarjoaa palvelun peruskäytöltään maksutta ja laajemmassa käytössä edulliseen hintaan kaikille yleishyödyllisille yhdistyksille nonprofit-lisensseillä. Lue lisää.

Webinaari- ja verkkokokousalusta

FinFami ry:llä on PRO-lisenssi Zoom-verkkokokousalustan käyttöön. Työkalua voidaan hyödyntää mm. verkkoryhmien tapaamisten, webinaarien ja kokousten järjestämiseen. FinFami tarjoaa jokaiselle jäsenyhdistykselle yhden maksuttoman Host-käyttäjätunnuksen sekä mahdollisuuden ostaa lisätunnuksia omakustannehintaan. Basic-käyttäjiä voidaan lisätä samaan käyttöympäristöön rajattomasti.

Tukinet

Keskusliitto suosittelee, että jäsenyhdistysten järjestämiä verkkoryhmiä toteutettaisiin keskitetysti Tukinet-alustalla.

Tukinet on maksuton alusta verkkovälitteisen tuen tarjoajille.

Pin It on Pinterest