Valitse sivu

Tietoa koronaviruksen vaikutuksista toimintaan

FinFami jatkaa koronaepidemiasta huolimatta toimintaansa.

Täältä löydät ajankohtaisen tiedon Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry:n toimintasuunnitelmasta koronaviruksen (KOVID-19) varalta. Tätä sivua päivitetään aktiivisesti uuden tiedon ilmaantuessa. Seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä hallituksen tiedotteita ja päivitämme omaa toimintasuunnitelmaamme tilanteen niin vaatiessa.

Muutoksia toiminnassa

Suomen hallituksen antamia suosituksia ja määräyksiä noudattaen toistaiseksi keskusliiton kokoukset, tapahtumat ja tapaamiset pidetään etänä ja sähköisesti. Keskusliiton työntekijät työskentelevät pääsääntöisesti etänä. Tilannetta seurataan ja päivitetään hallituksen ja THL:n ohjeistusten mukaisesti. Fyysisiä yleisötapahtumia ei järjestetä.

FinFami-yhdistykset järjestävät koronaepidemiasta huolimatta aktiivisesti toimintaa etä- ja verkkovälitteisesti. Keskusliitto kokoaa kaikki saatavilla olevat toiminnot yhteen, ja tavoitteena on, että kaikkia kohderyhmiä voidaan palvella myös epidemian aikana.

Katso kaikki tarjolla olevat etä- ja verkkoryhmät

Katso kaikki tarjolla olevat verkkoluennot ja -tapahtumat

Muutoksia muiden FinFami-yhdistysten toiminnassa

 Paikalliset FinFami-yhdistykset tekevät oman arvioinsa toiminnastaan ja tiedottavat siitä omilla verkkosivuillaan. Katso alla olevasta listasta oma yhdistyksesi, josta voit suoraan tarkistaa muutokset paikallistoiminnassa.

Ota yhteyttä

Pia Hytönen
Pia Hytönen

Toiminnanjohtaja

p. 040 776 5911
[email protected] 

Lue lisää

Pin It on Pinterest