Valitse sivu

FinFami toteuttaa koko järjestön kattavan CRM-järjestelmähankinnan vuonna 2022. Osallistu tarjouskilpailuun 30.1.2022 mennessä.

FinFami etsii soveltuvia toimittajia osallistumaan CRM-järjestelmää koskevan hankinnan tarjouskilpailuun. Hankinnan on määrä kattaa koko FinFami-yhteisön (keskusliitto + 14 jäsenyhdistystä, 33 käyttäjää, joista 3 on pääkäyttäjää ja 30 normaali käyttäjää) tarpeet asiakas-/jäsentietojen yhtenäistämiseksi hallinnan, operoinnin sekä jäsenlehtien lähettämisen tehostamiseksi.

Kaikki itsensä soveltuvaksi kokevat ja vähimmäisvaatimukset täyttävät tarjoajat (toimittajat) voivat osallistua kilpailutukseen tutustumalla FinFamin hankintailmoitukseen sekä täyttämällä hankintailmoituksessa määritellyt dokumentit ja lähettämällä tarjouksen arvioitavaksi.

Toimittajilla on aikaa 16.1.2022 klo 23.59 mennessä esittää kysymyksiä liittyen hankintaan tai hankintailmoitukseen. Kysymykset on lähetettävä sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Tarjouksen lähettämisen määräaika on klo 23.59 30.1.2022.

Tutustu hankintailmoitukseen ja tarjouspyyntöön!

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jan-Eerik Leppänen
Jan-Eerik Leppänen

Asiantuntija, järjestöhallinto

Pin It on Pinterest