Valitse sivu

FinFami on mukana SuomiAreenalla sekä Kansalaistorilla että keskustelutilaisuuden järjestäjinä. Tule tapaamaan meitä teltalle ja kuulemaan keskustelua masennuksen vaikutuksista työelämään ja opiskeluun.

FinFami on mukana SuomiAreenalla Porissa 11.-13.7. Löydät meidät maanantaista keskiviikkoon klo 10-17 Kansalaistorilta telttapaikalta 39. Tule tutustumaan järjestömme toimintaan, osallistu arvontaan ja voita itsellesi keltainen Fjällrävenin Kånken-reppu.

Tervetuloa seuraamaan myös keskustelutilaisuutta, jonka otsikkona on ”Mahtuuko masentunut maailmaan? Nuoret ja työelämässä uupuvat ahtaalla”. Depression aiheuttama työkyvyttömyys lisääntyy ja hoitoon pääsy on vaikeaa. Mistä tässä on kyse ja mitä voisimme tehdä asialle? Keskustelutilaisuus järjestetään ke 13.7.2022 klo 12:00-12:45 kauppakeskus Puuvillassa (Siltapuistokatu 10-12).

Keskustelutilaisuuden järjestää Masennuskoalitio, jossa on mukana FinFamin lisäksi Janssen, Mielenterveyden keskusliitto, Psykiatriyhdistys, Suomen Psykologiliitto ja Suomen Aivot. Lisätietoa keskustelutilaisuudesta löydät täältä.

SuomiAreena on täynnä erilaisia kohtaamisia. Tavataan Kansalaistorilla! 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jaana Saarelainen
Jaana Saarelainen

Asiantuntija, järjestö- ja henkilöstöasiat

Pin It on Pinterest