Valitse sivu

The AGORA get-together group has a new rehearsal schedule on Tuesdays and Thursdays from the beginning of the year until premier performance. We (AGORA theatre group) are going deep in detail of scenes for performances through sharing stories and experiences during rehearsal time. Everyone is working on writing and bringing out stories and living experiences as a non-Finn in Finland and non-citizen elsewhere. 

However, some comrades have left the group, but some light is shining. So, it seems newcomers are joining the group on weeks coming.

Do not forget to add the AGORA performance dates in your calender!

Premier 15.3.2019 at 19 pm, Ylioppilasteatteri Helsinki 

Text by AGORA-participant Hussain. Photos by AGORA-director Petra

 

AGORA-porukallamme on uusi harjoitusaikataulu, vuoden alusta tiistaisin ja torstaisin ensi-iltaesitykseen saakka. Me AGORA-teatteriryhmäläiset sukellamme harjoituksissa syvälle esitysten kohtauksiin jakamalla tarinoita ja kokemuksia. Jokainen on tuonut tarinoita ja kokemuksia elämästä vieraskielisenä Suomessa ja muukalaisena muualla.

Muutama toveri on jättänyt porukan, mutta valoa on näkyvissä. Näyttää siltä, että tulevien viikkojen aikana ryhmämme saa uusia tulokkaita.

Älä unohda merkata AGORA-esitysten päivämääriä kalenteriisi!

Ensi-ilta 15.3.2019 klo 19, Ylioppilasteatteri Helsinki

Teksti: AGORA-osallistuja Hussain. Kuvat: AGORA-ohjaaja Petra(Käännös suomeksi: Laura, projektin koordinaattori)

Pin It on Pinterest