Valitse sivu
Valtakunnallista mielenterveysomaisten päivää eli Ilonan päivää vietetään vuosittain 9.10. Päivän aikana FinFamin alueelliset omaisyhdistykset ympäri Suomen järjestävät erilaisia tapahtumia, jakavat tietoa ja tekevät toimintaansa tutuksi. Seuraa päivän tapahtumia sosiaalisessa mediassa hashtagilla #ilonanpäivä ja jaa tietoa eteenpäin.

Tänä vuonna Ilonan päivän teemana on mielenterveysomaisten oikeudet. FinFami-yhdistyksissä on päivään liittyvää toimintaa, joista osaa voi seurata myös livenä verkossa.

Käy tutustumassa FinFami-yhdistyksiin ja osallistu Ilonan päivän -ohjelmaan. Yhdistysten yhteystiedot löydät täältä.

FinFami Satakunta järjestää perjantaina 7.10.2022 Ilonan päivään liittyen avoimet ovet FinFami Satakunta ry:n toimistolla. Tarjolla on tietoa, toivoa ja opiskelijoiden järjestämää toimintaa. llmoittautumiset 30.9.2022 mennessä [email protected] tai p.044 303 62 82.

Keski-Suomen mielenterveysomaiset – FinFamin toimistolla on avoimet ovet ja Ilonan päivän etkot perjantaina 7.10. klo 13-16. Ovet ovat auki kaikille toiminnastamme kiinnostuneille. Tervetuloa kuulemaan lisää! Luvassa myös kakkukahvit, arvontaa ja heijastintyöpaja. Lämpimästi tervetuloa osoitteeseen Tapionkatu 4 A 5 40100 Jyväskylä.

Päijät-Hämeen mielenterveysomaiset – FinFamilla on teltta Lahden torilla Ilonan päivän aattona la 8.10 klo 10-14. Tule juttelemaan ja tutustumaan yhdistyksen toimintaan. Esiintymässä Duo Toivoton Tapaus ja tarjolla myös kahvia.

– Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset-FinFami ry. järjestää Ilonan päivän tapahtuman Turun pääkirjaston Studio-salissa su 9.10. klo 13-15. Tapahtuman teemana on mielenterveysomaisten oikeudet. Tilaisuutta voi seurata myös Turun pääkirjaston Facebook-livessä. Tilaisuudessa palkitaan myös vapaaehtoisia ja vuoden mielenterveystyöntekijä. Lue lisää.

– Mielenterveysomaiset Pirkanmaa – FinFami ry järjestää maksuttoman Pielessä vai mielessä -seminaarin, jossa nostetaan keskusteluun somaattisten sairauksien tutkiminen niissä tilanteissa, kun taustalla on diagnoosi
mielenterveyden häiriöstä. Seminaari
 pidetään Ilonan päivän -jatkojen hengessä ma 10.10 G Livelabissa Tampereella (Puutarhankatu 1, 33100 Tampere). Ilmoittaudu live-tilaisuuteen täältä. Mikäli et osallistu seminaariin paikan päällä, vaan haluat seurata sitä striiminä, siirry toiselle ilmoittautumislomakkeelle ja ilmoita tietosi tänne.  

Savon mielenterveysomaiset – FinFami arpoo Ilonan päivän kunniaksi kierrätysmateriaaleista valmistetun kylmälaukkurepun. Arvontaan voit osallistua Facebookin ja Instagramin (@savonmielenterveysomaiset) puolella tykkäämällä julkaisusta ja kommentoimalla alle, mitä hyvä arki Sinulle merkitsee? Arvonta suoritetaan maanantaina 10.10.2022 klo 12.00. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa. Onnea arvontaan ja iloa syksyyn!

Lisätiedot ja yhteydenotot

Marika Finne
Marika Finne

asiantuntija, viestintä

p. 045 844 0135
[email protected]

Pin It on Pinterest