Valitse sivu

Previous week’s Tuesday, we had a good time. We practiced in Ylioppilasteatteri which is where we are going to do our real performance. We tried different kind of clothes for the performance. The director asked us to act something creative without any script or preparation. It was really nice. Sometimes it’s important to let your imagination create something new. We also practiced using Finnish language in a funny way.

On Thursday,  we did a lot of acting and I loved it because it brings lots of fun and positive energy. On Sunday,  we had a photo session for the poster and it was fun and nice to experience that. We are getting closer to what we are going to do and I feel good that we are going to do something good in the end. We are working hard to do something that has real and positive impact to the audience.

Text by AGORA-participant Karim. Photos by AGORA-director Petra

Edeltävän viikon tiistaina meillä oli hauskaa. Harjoittelimme Ylioppilasteatterilla, jossa esityksemme esitetään. Me kokeilimme erilaisia pukuja esitystä varten. Ohjaaja pyysi meitä näyttelemään jotakin luovaa ilman käsikirjoitusta tai valmistelua. Se oli todella kivaa. Joskus on tärkeää antaa mielikuvituksen luoda jotakin uutta. Me myös harjoittelimme käyttäen suomen kieltä hauskalla tavalla.

Torstaina näyttelimme paljon ja minä rakastin sitä, koska se on hauskaa ja siitä saa positiivista energiaa. Sunnuntaina meillä oli valokuvaussessio esityksen julistetta varten. Se oli hauskaa ja kiva kokemus. Lähestymme sitä mitä aiomme tehdä ja minusta tuntuu hyvältä, että teemme lopulta jotakin hyvää. Työkentelemme ahkerasti saadaksemme aikaan jotakin, jolla on todellinen ja positiivinen vaikutus yleisöön.

Teksti: AGORA-osallistuja Karim. Kuvat: AGORA-ohjaaja Petra(Käännös suomeksi: Laura, projektin koordinaattori)

Pin It on Pinterest