Valitse sivu

Miltä tuntuu olla omainen? Miten eri tilanteissa olevia omaisia voidaan huomioida? Miten kehittää omaishoitajamyönteistä työkulttuuria?

FinFamin Labyrintti-lehti on ainoa mielenterveysomaisten asioihin erikoistunut lehti Suomessa. Se on FinFami-omaisjärjestön jäsenlehti.

Labyrintissa käsitellään mielenterveysomaisia koskettavia ja heidän hyvinvointiaan vahvistavia teemoja. Lehti tarjoaa tietoa, vinkkejä, uusia ajatuksia ja toivoa niin omaisille kuin ammattilaisillekin.

Näköislehteä voi hyödyntää monessa tilanteessa: mm. tilanteissa, joissa ammattilaiset kohtaavat mielenterveysomaisia, oppilaitoksissa oppituntien materiaalina, kehittämistyössä kuten omaishoitajamyönteisen työpaikan kehittämisessä, päätöksenteossa ja erilaisten elämäntilanteiden ymmärtämisessä. Voit lukea näköislehteä FinFamin verkkosivuilta.

Verkossa olevasta näköislehdestä löytyy tällä hetkellä 22 teemaa ja lisäämme aina uuden näköislehden arkistoon sen ilmestyttyä printtiversiona. Lehdessä on tähän mennessä käsitelty mm. seuraavia teemoja:

Kerro Labyrintistä eteenpäin ja jaa tietoa heille, jotka kokevat hyötyvänsä lehden teemoista. Voit myös lähettää ehdotuksia lehden teemoiksi osoitteeseen [email protected]

Labyrintti-lehti tarjoaa tietoa, tukea ja toivoa mielenterveysomaisille. FinFamista saa myös maksutonta omaisneuvontaa ja yhdistykset tarjoavat monia erilaisia vertaistukiryhmiä eri tilanteissa oleville omaisille.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Marika Finne
Marika Finne

Asiantuntija, viestintä

p. 045 844 0135
[email protected]

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest