Valitse sivu

Tule mukaan kehittämään FinFami-järjestön valtakunnallista vapaaehtoistoimintaa. Pääset edistämään mielenterveysomaisten ja vapaaehtoisten hyvinvoinnin ja osallisuuden vahvistamista.

Vapaaehtoistyön asiantuntijan tehtävänkuva sisältää valtakunnallisen mielenterveysomaistyön vapaaehtoistoiminnan ja vertaistuen kehittämistä, koordinointia, raportointia, arviointia ja verkostotyötä. Tuet ja kehität vapaaehtoistoimintaa yhteistyössä FinFamin jäsenyhdistysten (17 kpl) ja verkostojen kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Oma-aloitteista, innovatiivista ja joustavaa työotetta
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Kokemusta fasilitoinnista ja toiminnan kehittämisestä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön
  • Työssä painottuu yhteistyö vapaaehtoistyön toimijoiden kanssa digitaalisten yhteiskäyttöalustojen kautta (mm. Howspace, Discord, Miro), joiden käyttöön edellytämme riittäviä teknisiä valmiuksia

Tarjoamme sinulle:

  • mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän
  • mahdollisuuden toimia tärkeän vapaaehtoistyön parissa
  • pääset työskentelemään yhteistyössä asiantuntevan, innostuneen ja sitoutuneen FinFami-kentän kanssa

Työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan, ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työtä tehdään valtakunnallisesti, joten työntekijän työpiste voidaan sopia joustavasti. Tehtävään liittyvä palkkaus pohjautuu sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmään 6.

Hakemus palkkatoivomuksineen ja cv toimitetaan 25.1.2023 mennessä osoitteeseen [email protected].  Mikäli haluat lisätietoja avoimesta paikasta, niin olethan yhteydessä asiantuntija Jaana Saarelaiseen joko sähköpostitse tai puhelimitse 045 860 9343 perjantaina 13.1 klo 9.00–11.00, keskiviikkona 18.1. klo 13.00–15.00 tai perjantaina 20.1. klo 13.00–14.00.

Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami on mielenterveyskuntoutujien omaisten valtakunnallinen edunvalvoja ja omaistyön asiantuntijaorganisaatio. Keskusliitto tukee toiminnallaan mielenterveyskuntoutujien omaisten yhdistyksiä (17 kpl) ja toimii niiden keskusjärjestönä. Lisätietoa Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFamista osoitteesta www.finfami.fi.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jaana Saarelainen
Jaana Saarelainen

Asiantuntija, järjestö- ja henkilöstöasiat

Pin It on Pinterest