Valitse sivu

FinFami on tuottanut oppaan, joka auttaa työntekijöitä hallitsemaan etätyötä ja koronaviruksen aiheuttamaa huolta. Opas on saatavilla kaikille maksutta.

Elämässä tulee vastaan erilaisia kriisejä ja tilanteita, joista voimme selviytyä. Konkreettista on miettiä, mihin asioihin voimme vaikuttaa.  

Poikkeustilanne ja käynnissä oleva pandemia ahdistaa monia. Tätä varten me FinFamissa koostimme kahden asiantuntijawebinaarin pohjalta ”Etätyö ja huoli pandemiasta ” oppaan poikkeustilanteesta selviytymiseksi.  

Elämme jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, jossa työtä tehdään erilaisissa verkostoissa ja pääosin etänä. Hyvät etätyöskentelyn taidot korostuvat entisestään ja itsensä johtamisen taidot ovat välttämättömiä. Näitä taitoja voidaan kehittää!  

Oppaasta löydät konkreettisia vinkkejä, miten selvitä ahdistuksesta. Miten keskustella haastavasta tilanteesta lapsen kanssa? Miten selviytyä omasta ahdistuksesta? Oppaaseen on myös koottu vinkkejä onnistuneen etätyöskentelyn tueksi.  

Tässä poikkeustilanteessa etätyöskentely on enemmänkin sääntö, kuin poikkeus. Töitä tehdään etänä kotoa käsin ja palaverit hoidetaan etäyhteyden kautta. Miten saisit etätyöstä vielä enemmän hyötyä irti? Käytännönläheisessä oppaassa kuvaamme, miten etäpalaveri kannattaa järjestää. Annamme myös vinkkejä, miten työntekijä voi tehdä itselleen onnistuneen etätyöpäivän.  

Lataa opas käyttöösi

Lataa tästä itsellesi maksuton Etätyö ja huoli pandemiasta -opas PDF-muodossa.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jaana Saarelainen
Jaana Saarelainen

Asiantuntija, järjestö- ja henkilöstöasiat

Pin It on Pinterest