Valitse sivu

Vastaa kyselyyn, jonka avulla kartoitamme, miten mielenterveyden oireilu tai mielenterveyden häiriöt voivat vaikuttaa parisuhteeseen. Kyselyn toteuttaa FinFami ja Parisuhdekeskus Kataja.

Kumppanin tai suhteen kummankin osapuolen mielenterveyden oireilu tai mielenterveyden häiriöt vaikuttavat parisuhteeseen eri tavoin. Arjen askareiden jakaminen, vuorovaikutus ja tunneilmaisu saattavat muuttua tai olla epätasapainossa. Vaikeudet voivat myös olla yhdistävä tekijä suhteessa.

Tämä kysely on suunnattu kaikille parisuhteessa eläville tai eronneille, joita mielenterveyden haasteet ovat koskettaneet. Kysely on auki 21.8. saakka.

Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kirjapaketin. (sis. Venla Kuoppamäen ”Sun poika kävi täällä” (Teos, 2022) -kirjan sekä Vuorovaikutustaidot parisuhteessa- ja Solmuja parisuhteessa -kirjat). Kyselyyn voi kuitenkin vastata myös anonyymisti.

Kyselyn toteuttaa Mielenterveysomaisten keskusliitto – FinFami ry. ja parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö Parisuhdekeskus Kataja ry. Haluamme kehittää toimintaamme keräämällä valtakunnallisesti kokemuksia teemaan liittyen.

Olemme kiitollisia kaikista vastauksista!

Pääset kyselyyn tästä. 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Marika Finne
Marika Finne

Asiantuntija, viestintä

p. 045 844 0135
marika.finne
@finfami.fi

Pin It on Pinterest