Valitse sivu

Mitä on omaisen ja perheen resilienssi? Miten sitä voi kehittää? FinFamin omaispäivässä kuulet aiheesta lisää. Asiantuntijoiden lisäksi mukana mm. Pekka Hyysalo, Mikko Kuustonen ja Anu Vehviläinen. Verkkovälitteinen tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille finfamilaisille. Ilmoittaudu mukaan!

Valtakunnallinen FinFami-omaispäivä järjestetään lauantaina 4.9. klo 9.15-15.00. FinFami-omaispäivänä saat ajankohtaista tietoa mielenterveysomaisten hyvinvointiin liittyen. 

Päivä tarjoaa omaisille ja finfamilaisille irtioton arjesta asiantuntijatiedon ja yhdessä voimaantumisen keinoin. FinFami-omaispäivää edeltää myös vuorovaikutteinen kohtaamishetki verkkoalustalla.

Mukana omaispäivässä on mm. FightBack/ Pekka Hyysalo, THL:n kehittämispäällikkö Esa Nordling, perhe- ja pariterapian kouluttajapsykoterapeutti Terhi Kotilainen, artisti Mikko Kuustonen, eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen ja FinFamin kokemusasiantuntijoita.

Osa FinFamin jäsenyhdistyksistä järjestää alueensa osallistujille hybridiomaiskatsomon, jolloin voit osallistua valtakunnalliseen verkkotilaisuuteen yhteisestä tilasta käsin. Kysy tästä lisää oman alueesi FinFami-yhdistyksestä.

Tilaisuus on suunnattu kaikille finfamilaisille (omaisille, vapaaehtoisille, luottamushenkilöille ja työntekijöille). Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tule mukaan FinFami-omaispäivään

Ilmoittaudu viimeistään 18.8. mennessä.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Vaula Ollonen
Vaula Ollonen

asiantuntija, vapaaehtois- ja omaistoiminnan kehittäminen

p. 040 027 4624
[email protected]

Pin It on Pinterest