Valitse sivu

Tule sinäkin mukaan innostavaan joukkoomme!

FinFamin vapaaehtoiset ovat toimintamme sydän. Ilman vapaaehtoisiamme moni omainen jäisi kohtaamatta ja moni toiminta toteutumatta.  Vapaaehtoisena toimiminen FinFamissa voi olla todella palkitseva ja hyödyllinen kokemus –  meillä vapaaehtoistoimintoja ja tehtäviä löytyy ja niitä ideoidaan yhdessä kaiken aikaa lisää. Seuraa sosiaalisen median kanaviamme  – tulemme julkaisemaan kansainväliseen vapaaehtoispäivään 5.12. asti päivittäin kuvia upeista vapaaehtoisistamme ja vapaaehtoistehtävistämme.

Kuten vapaaehtoisemme kertoo:

On ilo saada olla FinFamin vapaaehtoisena. Koulutusten ja toiminnan kautta on oppinut uusia asioita, tutustunut toisiin, itsetuntemus on kasvanut ja on saanut itselleen hyödyllisiä taitoja, joista on apua myös muualla elämässä.”

FinFami yhdistysten toiminnoissa on mukana yli 500 vapaaehtoista, eri elämänvaiheisssa olevia, eri-ikäisiä ihmisiä, kukin omin kyvyin ja taustoin. Osalla vapaaehtoista on itsellään vertaiskokemusta siitä, kun läheisellä on psyykkistä sairautta. Vapaaehtoistoimintaan osallistuminen ei kuitenkaan edellytä omakohtaista kokemusta, vaan tärkeintä on aito kiinnostus ja halu olla mukana edistämässä mielen hyvinvointia.

Tule sinäkin kasvavaan, innostavaan joukkoomme! Katso täältä sinua lähinnä olevan yhdistyksen tiedot ja ilmoittaudu mukaan: FinFami yhdistykset tai täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin saat meiltä lisätietoa.

 

FinFamin valtakunnallista vapaaehtoispäivää vietettiin Jyväskylässä 30.11.2019 hyvän olon ja mukavan yhdessäolon merkeissä. Lisäksi monilla jäsenyhdistyksillä oli samana päivänä vapaaehtoisille suunnattua hyvänmielen ohjelmaa. Suuri Kiitos kaikille FinFamin vapaaehtoisille ympäri maan!

Kyllä, haluan saada lisää tietoa FinFamin Vapaaehtoistoiminnasta

4 + 6 =

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jaana Savolainen
Jaana Savolainen

Asiantuntija, vapaaehtoistoiminta

Pin It on Pinterest