Valitse sivu

Agora group has meshing slowly slowly. The movement is constantly but not always positive. Throughout the weekly meeting, three hours to melt the group’s personalities, highlight strong tastes, warm up the pot to serve the audience is the optimal and common goal.

Mind and body balance, trust development and chaotic movement of flash around the room may or may not bind together. We were challenged by moving without speaking; understand exercises that relies on concentration rather personal emotions. It is the difference that brings attention to find key ideas for the future play.

It is a matter of fact that we all come together to share well being experience and learning to be together. To wrap up the evening we opened up a circle to share our thoughts & insights.

Text by anonymous AGORA-participant. Pictures by Petra Haapio, director of the theatre process and performance.

 

18.9.2018

Agora-ryhmä tiivistyy pikkuhiljaa. Liike on jatkuva, mutta ei ainoastaan myönteinen. Viikoittaisissa tapaamisissa sulatellaan vahvoja persoonallisuuksia ja korostetaan vahvoja makuja kolmen tunnin ajan. Lopullinen ja yhteinen päämäärä on tarjoilla sen kattilan sisältöä, jota nyt lämmitellään.

Mielen ja kehon tasapaino, luottamuksen vahvistaminen ja kaoottinen salamankaltainen liike huoneen ympäri voi yhdistää ihmisiä tai olla yhdistämättä. Meitä haastettiin liikkumaan ilman puhetta ja ymmärtämään harjoituksia, jotka tukeutuvat keskittymiseen henkilökohtaisten tunteiden sijasta. Fokus on avainideoiden löytämiseen tulevaa teatteriesitystä varten.

Tosiasia on se, että tulemme yhteen jakaaksemme kokemuksia hyvinvoinnista ja oppimaan olemaan yhdessä. Illan lopuksi muodostimme kehän, jossa jaoimme ajatuksiamme ja oivalluksiamme.

Teksti: anonyymi AGORA-osallistuja. Kuvat: Petra Haapio, teatteriprosessin ja esityksen ohjaaja. 

(Käännös suomeksi: Johanna, projektin koordinaattori.)

Pin It on Pinterest