Valitse sivu

Omaisjärjestötyön strategian uudistaminen – Suuri suunnantarkistus – toteutetaan vuoden 2020 aikana, ja haluamme kutsua kaikki jäsenyhdistysten työntekijät ja puheenjohtajat koolle yhteiseen starttipäivään 7.2.2020 klo 9.30–15.30 Helsinkiin, Scandic Marina Congress Centeriin (Katajanokanlaituri 6).

Omaisjärjestötyön strategia on koko järjestön yhteinen suunta toiminnalle, ja sitä hyödynnetään alueellisessa ja valtakunnallisessa omaistoiminnan kehittämisessä. Strategia on työstetty omaisjärjestötoimijoiden yhteistyönä ja hyväksytty keskusliiton kevätedustajakokouksessa vuonna 2014. Mukana strategiatyössä oli yli sata omaista, työntekijää ja vapaaehtoista 14 eri yhdistyksestä. Haluamme, että mahdollisimman moni on jälleen mukana rakentamassa parasta yhteistä strategiaa, jolla voimme tulevaisuutta tehdä.

FinFami on lisäksi uudistamassa sisäisten asiantuntijaverkostojen työskentelyä. Uusia verkostoja perustetaan ja vanhojen toimintaa terävöitetään vastaamaan paremmin jäsenyhdistysten tarpeita. Starttipäivänä käynnistämme tämän työskentelyn ja sovimme verkostojen toiminnasta ja tavoitteista. Starttipäivänä kokoontuvat seuraavat verkostot:

  • Tuki- ja neuvontatyön verkosto
  • Vapaaehtoistoiminnan verkosto
  • Toiminnanjohtajaverkosto (edunvalvontaverkosto)
  • Lapsi- ja nuorisotyön verkosto
  • Verkkoviestinnän ja tietohallinnon verkosto
  • Puheenjohtajaverkosto

Verkostot ovat toiminnanjohtaja- ja puheenjohtajaverkostoja lukuun ottamatta avoimia kaikille työntekijöille, ja työntekijöillä on mahdollisuus osallistua useampaan verkostoon kulloistenkin tarpeiden mukaan. Tarkoituksena on, että jokaiselle työntekijälle löytyisi sopiva verkosto kollegoiden kohtaamiseen ja yhteiskehittämiseen. Yhdistyksen puheenjohtajan ollessa estynyt, voi puheenjohtajaverkostoon osallistua varapuheenjohtaja tai muu hallituksen jäsen.

Osallistuminen päivään on maksutonta ja tarjolla on aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi. Keskusliitto ei korvaa osallistujien matkakuluja. Ilmoittaudu mukaan yhteiseen starttipäivään viimeistään 16.1.2020 tämän ilmoittautumislinkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/73A032BF02EAD5F1

Lisätiedot ja yhteydenotot

Jan-Eerik Leppänen
Jan-Eerik Leppänen

Asiantuntija, järjestöhallinto

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest