Valitse sivu

Millaisia joustavia työkäytäntöjä on olemassa silloin, kun oma jaksaminen on koetuksella? Vastaa lyhyeen kyselyyn, joka on suunnattu kaikille työelämän toimijoille. Kyselyyn voit vastata anonyymisti ja vastaaminen vie noin 5 minuuttia.

Kuka tahansa voi joutua tilanteeseen, joka kuormittaa ja vaikuttaa työssä jaksamiseen. Tämä kysely kartoittaa, millaisia työn ja kuormittavien elämäntilanteiden (esim. mielenterveysomaistilanne) yhteensovittamisen käytäntöjä on olemassa. 

Joka toinen suomalainen kärsii mielenterveyden häiriöstä jossain vaiheessa elämäänsä. Sairastuneen ympärillä on aina myös läheisiä, joista suuri osa on työelämässä. Moni heistä pitää huolta sairastuneesta ilman tukea, ansiotyön ohessa. Ilman varhaista tukea ja joustavia työkäytäntöjä kuormittava elämäntilanne voi vaikuttaa myös lähipiirin työssä jaksamiseen.

Työ on monelle tärkeä osa omaa elämää, mihin halutaan panostaa omien voimavarojen mukaan. On kaikkien etu, että työpaikoilla on olemassa toimivia käytäntöjä, jotka tukevat työssä jaksamista. 

Vastaa kyselyyn

Kysely on avoinna 10.10. asti.

Pin It on Pinterest